Standaard pagina

COVID 19 regels

Door de Covid19 doen we tijdelijk geen fotoshoots. Wel kunt u in onze pasfoto studio terecht voor een portretfoto . Het is handig als u een afspraak maakt ; dan kunnen we er tijd voor reserveren.

FOTOSHOOT

Welkom in onze nieuwe studio 

 

Foto Expert Breda heeft op Moerwijk 47 een zeer grote fotostudio.

Hier kunt u terecht voor een gezellige familiefoto, vriendinnenshoot of van uw huisdier.

WAT KOST DIT?

De studiokosten zijn € 59,00 voor een half uur fotograferen voor maximaal 4 personen. U ontvangt herbij een gratis 15x20 afdruk.  Komt u met meer personen, dan betaalt u slechts €10,00 per extra persoon. U bepaalt zelf hoe u op de foto wenst te komen en kunt na de shoot uw foto's bekijken en aangeven welke foto's u , op welk formaat, afgedrukt wenst. Natuurlijk kunnen we deze foto's ook digitaal aanleveren; hiervoor betaalt u € 60,00 extra. U kunt hiervoor 10 foto's van de reportage uitkiezen;  deze  worden allemaal nagekeken , uitgesneden en gecorrigeerd waarna ze op cd gebrand worden. 

Ook is het natuurlijk mogelijk uw foto te printen op groot formaat , canvas, RVS en vele kadoartikelen zoals een mok, kussen , knuffel e.d.

Geeft u voor de shoot aan wat uw wensen zijn; dan kunnen we hier rekening mee houden. U dient wel een afspraak te maken voor de shoot; zo kunnen we de afspraak goed inplannen en hebben we alle tijd voor de fotoshoot.

Graag tot ziens bij Foto Expert Breda, Moerwijk 47 Breda. 076-5714594 

 

ACTIES FOTOSHOOT

 

Regelmatig houden we acties (bv voor valentijnsdag, vaderdag e.d.). Hou daarom onze site of facebookpagina (Foto Expert Breda) in de gaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fotoreportages? Bel of mail ons of kom gezellig bij ons langs om uw wensen te bespreken. Om u voldoende aandacht te kunnen geven, werken wij op afspraak.

Bel voor een afspraak naar : 076-5714594 of mail uw vragen: fotoexpertbreda@xs4all.nl

 

 

Wilt u graag een reportage van uw huisdier; geef dit dan aan. U kunt dan via de achterdeur bij ons binnen komen; de huisdieren zijn immers niet welkom op ons winkelplein.