foto's , fotoboeken e.d. online bestellen

De app van Foto Expert voor op uw telefoon ; om heel eenvoudig en snel foto's te bewerken, uitsnijden en te bestellen. De foto's zijn in 1 dag klaar. Wilt u ze thuis gestuurd? Vermeld dit én uw adres bij "opmerkingen" als u de bestelling plaatst, en tegen een eenmalige vergoeding van €5,00 extra krijgt u ze thuis gestuurd.
Maak je eigen fotoboek online. Wij drukken deze af op hoogwaardig dik fotopapier.

U kunt thuis achter uw pc uw foto's , fotoboeken , kalenders e.d. eenvoudig bestellen bij Foto Expert Breda door op onderstaande link te drukken en de sotware te downloaden.

Voor uw windows pc 

 Voor uw mac pc 

Ons bestel programma wordt dan geinstalleerd. U hoeft dan alleen nog maar uw eenmalig uw persoonlijke gegevens en onze winkelcode in te voeren :

EU FNWH

Hierna heeft u alle tools in huis om eenvoudig te bestellen. U kunt de foto's altijd dezelfde dag halen; een fotobook is na 2 dagen klaar. Wilt u de foto's of fotobook thuis laten bezorgen; vermeldt dit (en uw adres) dan bij "opmerkingen" bij het bestellen. Tegen een vergoeding van €5,00 krijgt u het thuis gestuurd. U ontvangt per mail een betaalverzoek, en na het voldoen van het bedrag zullen wij uw order verzenden. 

Succes en mocht het onverhoopt toch niet lukken ; schroom niet om contact op te nemen 076-5714594.

U kunt ook een foto als bijlage naar ons  emailen; fotoexpertbreda@xs4all.nl

 (dit is handiger bij afwijkende maten of specifieke wensen). Vermeld  dan in de mail hoe groot u de foto afgedrukt wilt en of de foto mat of glanzend mag  en natuurlijk het aantal afdrukken.

U ontvangt van ons een e-mail als uw bestelling klaar ligt.

Online vandaag bestellen = morgen klaar !