Pasfoto's voor alle documenten en visa

PASFOTO'S

PASFOTO'S MAKEN.

Onze pasfoto service is geheel ingericht naar de nieuwste eisen voor uw paspoort , i.d. , rijbewijs en buitenlandse visa en worden volgens de eisen van het matrixmodel gemaakt.
Na het maken van de foto kunt u  beslissen u of u tevreden bent met het resultaat. Hierna drukken wij de pasfoto's pas voor u af ; zo komt u nooit voor verrassingen te staan ! Ook voor pasgeboren baby's kunt u bij ons terecht. 

Onze winkel is volledig rolstoeltoegankelijk en u kunt, mocht dit nodig zijn, in uw rolstoel blijven zitten bij het maken van de foto's. Een extra set van dezelfde persoon bieden we voor de halve prijs aan.  Buitenlandse documenten of andere speciale visa eisen (o.a. witte achtergrond ) zijn geen enkel probleem . Bij pasfoto's die uitzonderlijk van maat zijn (o.a China ) rekenen we snijkosten €2,50 .

Geeft u duidelijk aan voor welk land u de pasfoto's nodig heeft ; vele landen hebben afwijkende maten of achtergronden. Mocht u de foto ook digitaal wensen dan kunt u dit doorgeven. 

Tip: voor het maken van pasfoto's met witte achtergrond is het handig om gekleurde kleding aan te doen. Een wit shirt voor een witte achtergrond is niet handig.

Na het maken van pasfoto's  ontvangt u een actie-kaartje waarmee u een digitaal foto bestand van uw telefoon, camera of computer als vergroting 18x24 cm kunt laten printen voor maar €2,50. Wilt u deze vergroting meteen ingelijst; voor maar €2,50 extra lijsten we het voor u in.

U kunt altijd, zonder afspraak binnenlopen. De pasfoto's zijn binnen 1 minuut voor u klaar.

 

Ons adres is Moerwijk 47 te Breda in Winkelcentrum Hoge Vugt. Bij dit winkelcentrum is er volop plaats om uw auto GRATIS te parkeren.

Kijk voor alle pasfoto eisen ook eens op pasfotoorganisatie.nl   of   www.phocs.nl

 

De pasfoto studio is rolstoel toegankelijk. U kunt zo binnen lopen voor het maken van de pasfoto's. Deze zijn geschikt voor alle officiële documenten en visa.
4 keer per jaar laat Foto Expert Breda zijn pasfoto's beoordelen door de SNF. We zijn wederom dik geslaagd. Graag tot snel op Moerwijk 47 Breda.
Na het maken van pasfoto's ontvangt u een actie-kaartje waarmee u een digitaal bestand van uw telefoon, camera of computer als vergroting kunt laten printen voor maar €2,50. En wilt u hier meteen een passend lijstje om; dan betaalt u maar €2,50 extra .
www.phocs.nl