Pasfoto's voor alle documenten en visa

DIGITALE AANVRAAG RIJBEWIJS

Vanaf 1 nov. a.s. kunt u in Breda uw rijbewijs digitaal aanvragen.

FOTO EXPERT BREDA  is een door de RDW erkende pasfotograaf voor het maken van de digitale pasfoto's voor deze online aanvraag.

U kunt bij ons een digitale pasfoto laten maken waarbij ook uw handtekening digitaal wordt vastgelegd .Zowel de foto als uw handtekening worden dan naar de RDW verzonden waarna u zelf m.b.v. uw DigiD de verdere aanvraag voor het Rijbewijs kunt afronden. 

 Wilt u meer informatie kunt u op de sited van RDW kijken :  rdw.nl

PASFOTO'S

PASFOTO'S MAKEN.

Onze pasfoto service is geheel ingericht naar de nieuwste eisen voor uw paspoort , i.d. , rijbewijs en buitenlandse visa en worden volgens de eisen van het matrixmodel gemaakt.
Na het maken van de foto kunt u  beslissen u of u tevreden bent met het resultaat. Hierna drukken wij de pasfoto's pas voor u af ; zo komt u nooit voor verrassingen te staan ! Ook voor pasgeboren baby's kunt u bij ons terecht. 

Onze winkel is volledig rolstoeltoegankelijk en u kunt, mocht dit nodig zijn, in uw rolstoel blijven zitten bij het maken van de foto's. Een extra set van dezelfde persoon bieden we voor de halve prijs aan.  Buitenlandse documenten of andere speciale visa eisen (o.a. witte achtergrond ) zijn geen enkel probleem . Bij pasfoto's die uitzonderlijk van maat zijn (o.a China ) rekenen we snijkosten €2,50 .

Geeft u duidelijk aan voor welk land u de pasfoto's nodig heeft ; vele landen hebben afwijkende maten of achtergronden. Mocht u de foto ook digitaal wensen dan kunt u dit doorgeven. 

Tip: voor het maken van pasfoto's met witte achtergrond is het handig om gekleurde kleding aan te doen. Een wit shirt voor een witte achtergrond is niet handig.

Na het maken van pasfoto's  ontvangt u een actie-kaartje waarmee u een digitaal foto bestand van uw telefoon, camera of computer als vergroting 18x24 cm kunt laten printen voor maar €2,50. Wilt u deze vergroting meteen ingelijst; voor maar €2,50 extra lijsten we het voor u in.

U kunt altijd, zonder afspraak binnenlopen.(voor babys wel graag een afspraak maken) De pasfoto's zijn binnen 1 minuut voor u klaar.

 

Ons adres is Moerwijk 47 te Breda in Winkelcentrum Hoge Vugt. Bij dit winkelcentrum is er volop plaats om uw auto GRATIS te parkeren.

Kijk voor alle pasfoto eisen ook eens op pasfotoorganisatie.nl   of   www.phocs.nl

 

Babies en kleine kinderen

Ook babies moeten tegenwoordig hun eigen identiteitskaart of paspoort hebben. Voor het maken van officiele pasfoto's zijn er ook voor de allerkleinsten strikte voorschriften.

Omdat het maken van deze foto's wat meer tijd kost, is het raadzaam om van te voren te bellen om te kijken welke tijd het beste schikt. We maken de pasfoto's op een voor het kind zo prettig mogelijke manier. Zo mogen ze bij mama of papa  op schoot en wij stellen ze gerust. Natuurlijk mag hun favoriete knuffeltje mee !

Voor de echte kleintjes is het handig dat u ze een t-shirtje aantrekt waar uw hand in kan; voor de stabiliteit van de rug en ondersteuning van het hoofdje.

 

U bent van harte welkom voor het maken van pasfoto's.
De pasfoto studio is rolstoel toegankelijk. U kunt zo binnen lopen voor het maken van de pasfoto's. Deze zijn geschikt voor alle officiële documenten en visa.
Na het maken van pasfoto's ontvangt u een actie-kaartje waarmee u een digitaal bestand van uw telefoon, camera of computer als vergroting kunt laten printen én inlijsten voor maar €5,99.
www.phocs.nl