Pasfoto's voor alle documenten en visa

4 keer per jaar laat Foto Expert Breda zijn pasfoto's beoordelen door de SNF. We zijn wederom dik geslaagd. Graag tot snel op Moerwijk 47 Breda.

PASFOTO'S

Pasfoto's maken.

Onze pasfoto service is geheel ingericht naar de nieuwste eisen voor uw paspoort , i.d. , rijbewijs en buitenlandse visa en worden volgens de eisen van het matrixmodel gemaakt.
Na het maken van de foto kunt u  beslissen u of u tevreden bent met het resultaat. Hierna drukken wij de pasfoto's pas voor u af ; zo komt u nooit voor verrassingen te staan ! Ook voor pasgeboren baby's kunt u bij ons terecht. Foto Expert is rolstoeltoegankelijk.

Onze winkel is volledig rolstoeltoegankelijk en u kunt, mocht dit nodig zijn, in uw rolstoel blijven zitten bij het maken van de foto's.

De prijs van 4 pasfoto's in zwart/wit of kleur is €10,99 . De prijs voor 6 stuks is €13,50 en een extra set van dezelfde persoon bieden we voor de halve prijs aan. Voor buitenlandse documenten of andere speciale visa eisen is de prijs van een set  €12,49 . De pasfoto's die uitzonderlijk van maat zijn (o.a China ) kosten €14,99 per 4 st. Geeft u duidelijk aan voor welk land u de pasfoto's nodig heeft ; vele landen hebben afwijkende maten of achtergronden. Mocht u de foto ook digitaal wensen; geef dit dan aan. We berekenen dan €2,50 extra om het naar uw e-mail te zenden.

Na het maken van pasfoto's  ontvangt u een actie-kaartje waarmee u een digitaal foto bestand van uw telefoon, camera of computer als vergroting kunt laten printen voor maar €1,99

U kunt altijd, zonder afspraak binnenlopen. De pasfoto's zijn binnen 1 minuut voor u klaar.

 

Ons adres is Moerwijk 47 te Breda in Winkelcentrum Hoge Vugt. Bij dit winkelcentrum is er volop plaats om uw auto GRATIS te parkeren.

Kijk voor alle pasfoto eisen ook eens op pasfotoorganisatie.nl   of   www.phocs.nl

 

De pasfoto studio is rolstoel toegankelijk. U kunt zo binnen lopen voor het maken van de pasfoto's. Deze zijn geschikt voor alle officiële documenten en visa.

OPENINGSTIJDEN FOTO EXPERT

Openingstijden Foto Expert Breda:

maandag         13.00 - 18.00 uur

dinsdag            09.30 - 18.00 uur

woensdag        09.30 - 18.00 uur

donderdag       09.30 - 18.00 uur

vrijdag              09.30 - 18.00 uur

zaterdag           10.00 - 17.00 uur

Na het maken van pasfoto's ontvangt u een actie-kaartje waarmee u een digitaal bestand van uw telefoon, camera of computer als vergroting kunt laten printen voor maar €1,99
www.phocs.nl