Pasfoto's voor alle documenten en visa

Heeft u uw pasfoto's bij Foto Expert Breda laten maken, dan kunt u een leuke pasfoto sleutelhanger uitzoeken waar de foto meteen in geplaatst kan worden. De hele maand Juli en Augustus geven wij u op deze sleutelhanger een korting van 20% .
Pasfoto's maken bij Foto Expert Breda heeft 10 voordelen; u ziet ze hier alle 10 op een rijtje. Tot snel 😉

PASFOTO'S

Pasfoto's maken.

Onze pasfoto service is geheel ingericht naar de nieuwste eisen voor uw paspoort , i.d. , rijbewijs en buitenlandse visa en worden volgens de eisen van het matrixmodel gemaakt.
Na het maken van de foto kunt u  beslissen u of u tevreden bent met het resultaat. Hierna drukken wij de pasfoto's pas voor u af ; zo komt u nooit voor verrassingen te staan ! Ook voor pasgeboren baby's kunt u bij ons terecht.

Onze winkel is volledig rolstoeltoegankelijk en u kunt, mocht dit nodig zijn, in uw rolstoel blijven zitten bij het maken van de foto's.

De prijs van 4 pasfoto's in zwart/wit of kleur is €10,99 . De prijs voor 6 stuks is €13,50 en voor €15,50 drukken we 8 pasfoto's  voor u af . Voor buitenlandse documenten of andere speciale visa eisen is de prijs van een set  €11,99 . Geeft u duidelijk aan voor welk land u de pasfoto's nodig heeft ; vele landen hebben afwijkende maten of achtergronden. 

Na het maken van pasfoto's  ontvangt u een actie-kaartje waarmee u een digitaal foto bestand van uw telefoon, camera of computer als vergroting kunt laten printen voor maar €1,99

U kunt altijd, zonder afspraak binnenlopen. De pasfoto's zijn binnen 1 minuut voor u klaar.

 

Ons adres is Moerwijk 49a (naast multivlaai) te Breda in Winkelcentrum Hoge Vugt. Bij dit winkelcentrum is er volop plaats om uw auto GRATIS te parkeren.

Kijk voor alle pasfoto eisen ook eens op pasfotoorganisatie.nl   of   www.phocs.nl

 

Na het maken van pasfoto's ontvangt u een actie-kaartje waarmee u een digitaal bestand van uw telefoon, camera of computer als vergroting kunt laten printen voor maar €1,99
Elk jaar wordt onze kundigheid getoetst. Ook dit jaar zijn we wederom geslaagd voor het "pasfoto-examen".
www.phocs.nl

Om op de hoogte te blijven van al onze nieuwtjes en aanbiedingen, kunt u ons volgen op Facebook, Twitter of Instagram : Foto Expert Breda